77keergeluk | 77 keer geluk, kindercoaching en training
Monique Schreuder, Moniek Schreuder, Rots en Water,
12
page-template-default,page,page-id-12,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Hoi, leuk om je te ontmoeten!

Ik ben Monique; kindercoach en leerkracht. Ik ben opgegroeid op het Groningse platteland en ben na mijn studie in Zwolle gaan wonen. Hier woon ik nog steeds met mijn gezin en onze twee katten.

 

Mijn loopbaan is begonnen in het onderwijs: groep 3 in Alteveer. De jaren hierna heb ik lesgegeven in Hattem en Kampen. Een groep kinderen vormen tot een echte groep met respect en oog voor elkaar en kinderen leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces, dat is wat ik geweldig vind aan lesgeven.

 

Na 16 jaar voor de klas, voelde ik steeds meer de behoefte om individueel te werken met kinderen. Om in te zoomen op een kind en zijn/haar vragen en op deze manier de kinderen te begeleiden in hun eigen proces. Vanuit deze behoefte heb ik de opleiding tot kindercoach gevolgd en afgerond. Ik geniet van het werken met kinderen, de open, verfrissende blik die ze op de wereld hebben en de spiegel die kinderen ons voorhouden.

 

Ik heb mij gespecialiseerd in sociale vaardigheden van kinderen, onderlinge kindermassage, kinderyoga, dramatische expressie en het begeleiden van kinderen die vooral leren in beelden, beelddenkers genoemd. Hiernaast heb ik kennis opgedaan over familiesystemen en hoe deze doorwerken binnen een gezin.

 

Hiervoor heb ik o.a. opleidingen en cursussen gevolgd bij het Kanjerinstituut, Rots en Water, Arterre, ECLG, Magie van Kindercoaching, het Bert Hellinger Instituut, Van Dieren Coaching en Teken Je Gesprek.

 

Nieuwsgierig geworden?

Wie weet ontmoeten we elkaar eens bij een kop koffie of thee en kunnen we samen plannen maken, van elkaar leren of ervaringen uitwisselen.

 

Ik kijk ernaar uit!

 

Monique Schreuder